miercuri, 31 august 2011


Raportul calitate-pret la ochelarii de soare
Posted By SeerKan On 20 mai 2011 @ 08:06 In Imbracaminte | No Comments


       
Ochelari de soare Polaroid P4015-A
E bine stiut faptul ca romanul simte criza mai acut ca niciodata si tine strans de pusculita, economisind cat mai mult. Cand vine vorba despre ochelari de soare, cuvantul „ieftin” tinde sa devina litera de lege, achizitiile de la tarabele sau magazinele neautorizate continuand inca intr-un procent destul de ridicat. Suntem constienti de pericolul la care ne expunem, dar atunci cum ramane cu nevoia de a ne proteja vederea, fara a ne trezi cheltuind mai mult decat ne permitem?
Daca ne uitam in ograda vecinilor de peste Ocean, statisticile dau rezultate socante ce includ cifre de ordinul miilor de dolari, pe modele ce includ detalii exclusiviste de genul diamantelor sau cristalelor, sau chiar rame in intregime din aur. Modul ideal de a iesi in evidenta, sau… pur si simplu risipa, ar adauga multi. Parasind aceasta lume a vedetelor preocupate indeosebi de imagine si revenind cu picioarele pe pamant, trebuie retinut ca foarte scump nu inseamna neaparat si foarte bun. Poti sa te limitezi la nu mai mult de 20 de euro, buget care iti permite sa achizitionezi un produs de inalta calitate cu protectie UV de 100% si un design care sa se potriveasca perfect stilului tau.
Invata-te sa citesti eticheta, inscriptia UV-400 fiind cea ce indica un model care ofera 99% – 100% protective UV, urmata fiind de Special purpose cu protectie UV de 99%, General purpose, insemnand o protectie UV de 95% si Cosmetic, echivalentul protectiei UV de doar 70%. Pentru ca, in cele din urma, se poate afirma ca raportul calitate-pret trebuie sa fie unul echilibrat, fara discrepante  majore, nefiindu-ne permis sa ne riscam sanatatea vederii cu produse de o calitate indoielnica.



[del.icio.us]  [Digg]  [Facebook]  [Furl]  [Google]  [LinkedIn]  [Ma.gnolia]  [MySpace]  [Squidoo]  [StumbleUpon]  [Technorati]  [Twitter]  [Windows Live]  [Yahoo!]  [Email]
Article printed from Articole.org: http://articole.org
URL to article: http://articole.org/moda-si-frumusete/imbracaminte/raportul-calitate-pret-la-ochelarii-de-soare