miercuri, 31 august 2011


Burtica in rochia de mireasa pentru gravide

Sa imi arat sau nu burtica in rochia de mireasa?
Am tot intalnit aceasta intrebare si m-am gandit sa ii ofer un raspuns. Lucrurile stau destul de simplu: atata timp cat ai ajuns la decizia sa te casatoresti fiind gravida, atunci mergi pana la capat. Cel mai probabil, toata lumea stie deja despre burtica ta, asa ca nu are rost sa o ascunzi. Important este sa ai un copil sanatos si sa te simti apta fizic pentru o astfel de zi, avand in vedere cat de solicitanta va fi.
Trebuie sa te gandesti si la ce rochii de mireasa pentru gravide sunt pe piata, cu ceva timp inainte de eveniment. O astfel de rochie nu se gaseste pe toate drumurile, cel mai probabil va trebui sa fie modificata si in plus trebuie sa iti si placa. Nu in ultimul rand trebuie ca rochia sa iti ofere confort, sa fie usoara si sa uiti de ea pe durata evenimentului.
                     Rochie de mireasa White Lady 2011_29   
Transformarile sunt mari si nu vei mai avea puterea pe care o ai acum. Este mult mai importanta sarcina decat ceea ce porti, iar daca ai ales sa te casatoresti gravida, trebuie sa fii constienta de anumite compromisuri pe care le vei face.
Asta nu inseamna insa ca nu poti incerca rochii de mireasa pentru gravide indraznete sau mulate. Corpul unei femei nu seamana niciodata cu altul si mai ales cand apar astfel de forme noi. Poti fii mignona si sa iti scoti in evidenta burtica cu o rochie tip baby-doll sau daca mereu ai fost supla si inalta cu siguranta iti va sta bine intr-o rochie mulata, asta daca nu ai o sarcina foarte avansata … sau cine stie.
Exemplele de mai sus nu sunt date pentru a face referire la greutate. Dimpotriva, exista solutii pentru toate dimensiunile si formele. Atata timp cat vorbim despre rochii de mireasa pentru gravide este clar ca va implica niste modificari si cu siguranta oricare din voi va arata asa cum a visat mereu in ziua nuntii.
Asa ca spor la cautari, multa rabdare si nu va descurajati!


[del.icio.us]  [Digg]  [Facebook]  [Furl]  [Google]  [LinkedIn]  [Ma.gnolia]  [MySpace]  [Squidoo]  [StumbleUpon]  [Technorati]  [Twitter]  [Windows Live]  [Yahoo!]  [Email]
Article printed from Articole.org: http://articole.org