duminică, 7 august 2011


Cadouri, ceasuri, surprize…
Posted By Mario1982 On 9 mai 2010 @ 11:08 In Ceasuri | No Comments
A face cadouri, a cumpara ceasuri de dama, a face constant surprize pentru unii poate nu este asa de greu. Insa a cere scuze sotiei se pare ca e greu, dar daca tii la ea, exact asta trebuie sa faci daca vrei sa te bucuri de ea multa vreme de acum incolo. Oamenii de stiinta spun ca femeile care primesc scuze pentru un comportament gresit sunt mai sanatoase, avand parte de mai putin stres si de o inima mai puternica.
Odata primite scuzele, pulsul femeii revine la forma initiala cu 20% mai repede decat in lipsa acestora, relateaza Daily Mail.
Din pacate, in cazul barbatilor, nu este valabil, sczuele nefacand decat sa inrautateasca situatia, arata un studiu. Ei par sa se enerveze si mai rau si inima sa sufere su mai mult atunci cand partenera recunoaste ca a gresit.

Poze Ceas de dama Guess G75791MPoze Guess Swarovski Butterfly G86013LPoze Ceas de dama FOSSIL SKELETON CRYSTALS ME3008Poze Ceas de dama Perigaum P-0804-RS
Concluziile au reiesit in urma unui studiu realizat pe 29 de barbati si 59 de femei din SUA, monitorizati in cadrul unui experiment. Acestora li s-au dat 5 minute pentru a rezolva niste operatii aritmetice, insa dupa doua minute au fost intrerupti, spuandu-li-se sa se grabeasca. Pana la expirarea celor 5 minute, au mai fost intrerupti de doua ori si grabiti.
La doua minute de la expirarea timpului alocat sarcinii, jumatate dintre voluntari au primit scuze. S-a observat ca daca pulsul femeii care primisera scuze si-a revenit cu 20% mai repede, cel al barbatilor si-a devenit cu 20% mai greu decat in lipsa scuzelor.

[del.icio.us]  [Digg]  [Facebook]  [Furl]  [Google]  [LinkedIn]  [Ma.gnolia]  [MySpace]  [Squidoo]  [StumbleUpon]  [Technorati]  [Twitter]  [Windows Live]  [Yahoo!]  [Email]

Article printed from Articole.org: http://articole.org
URL to article: http://articole.org/cumparaturi/ceasuri/cadouri-ceasuri-surprize